Få en telefonvenn

Kommer du deg sjelden ut, eller savner du en å snakke med jevnlig? Organisasjonen ”Telefonkontakt for eldre og uføre” formidler hyggelige telefonvenner som ringer en gang i uka. En fast telefonvenn kan gi glede, trivsel og trygghet.

Telefonkontakt er ikke en krisetelefon, men en «trivselstelefon» basert på innsatsen til frivillige telefonvenner.

Telefonvennene er verken terapeuter eller rådgivere, men voksne livserfarne mennesker fra rundt om i landet, og de har selvfølgelig taushetsplikt.

Organisasjonen er et ikke-kommersielt tiltak og tilbudet om en telefonvenn er gratis. Tilbudet har eksistert siden 1971.

Vil du vite mer om Telefonkontakt, ring tlf. 22 41 02 30/ 22 41 07 33  (dagtid, hverdager) og snakk med Arnulf eller Øyvind, eller send en mail til info@telefonkontakt.no

Noen fakta om Telefonkontakt

Vi er et tilbud om en fast telefonvenn, som ringer ukentlig, ca 15-20 minutter pr gang. Koblinger gjøres med utgangspunkt i felles bakgrunn eller interesser.

Telefonkontakttilbudet er landsdekkende, og gratis for brukerne. Vi har i dag ca 350 telefonvenner og brukere spredt rundt i landet.

De fleste av våre telefonvenner (altså de som ringer) er damer over 60 år, alle telefonvenner har undertegnet taushetserklæring før de kan begynne.

 

One thought on “Få en telefonvenn”

Legg igjen en kommentar