Mitt hjerte er fylt med glede og takknemlighet

Disse ordene kommer fra Berit – 63 år  – og viser hvor mye det betyr å finne en god bolig i godt voksen alder.  Og få litt hjelp på veien.  Jeg har lyst til å fortelle historien hennes her, forhåpentligvis til inspirasjon for andre.

Lenge siden siste boligkjøp

Berit hadde ikke vært på boligmarkedet på nesten 20 år og følte seg usikker på mange ting.  Hun tok kontakt med  Boligkjøpsmegling allerede ved forberedelse av salget av sin nåværende leilighet.  Hun fikk råd om  enkel oppussing og rigging for salg og et godt tilbud fra maler.  Samt hjelp til å vurdere meglertilbud.  Resultatet ble et meget godt salg av 2 romsen på Rødtvedt, i Oslo Nord  og et godt utgangspunkt for boligjakten.

Valgets kval

Noen er fast bestemt på å kjøpe sin nye bolig i et bestemt område.  Andre ønsker å prøve ut alternativer for å prøve noe nytt eller få mer for pengene i  litt mindre sentrale strøk av byen.   Det siste gjaldt for Berit.  Derfor var vi først innom noen steder på Romerike, men etter hvert falt Berit ned på at hun følte seg mer hjemme i Oslo Nord. Dermed bestemte vi oss for å finne en 3 roms leilighet i ett av de de godt vedlikeholdte og rehabiliterte borettslagene på Kaldbakken.

Det viste seg å være et vellykket valg og etter en tapt budrunde fikk Berit gjennom sitt medlemskap i OBOS, tilslaget på en 3 roms leilighet på 62 m2 i 2.etasje.  Med god standard og stor vestvendt balkong.

Berit ble en kløpper til å gå på visninger, men ved å sette av helger i en kort periode fikk hun bestemt seg for hvor hun ville være og leiligheten hun ville ha.  Vår felles boligjakt tok 1,5 måned.

Berit sier dette om hjelpen hun fikk

Jeg fikk hjelp til alt fra å beregne bokostnader for de ulike alternativene, kvalitetssikre salgsmaterialet , kommunikasjon med banken og budgivning.  Trude fikk meg også til å tenke over hvilke behov jeg skulle prioritere samt å ta realistiske valg.  Nå sitter jeg med en større og bedre leilighet enn tidligere uten at bokostnadene hindrer meg i å leve et godt liv. Jeg er fylt av glede og takknemlighet og anbefaler alle likesinnede om å søke bistand i hos Boligkjøpsmegling.

Jeg har tidligere her på Seniorportalen oppfordret alle til ikke å vente for lenge hvis du tenker på å skifte bolig.  Mulighetene fins der ute for de aller fleste.  Håper Berits historie kan være til inspirasjon for dere over 60 som tenker på å skifte bolig.

Ta gjerne kontakt for bistand eller hvis det er noe dere lurer på.

-Trude
T: 950 37 330

tl@boligkjøpsmegling.no

Legg igjen en kommentar