Kategoriarkiv: I mediaOmtale i Eiendomsmegleren

Norges Eiendomsmeglerforbund gir ut bladet Eiendomsmegleren en gang i måneden (unntatt juli). I siste utgave av bladet har vi fått 2 siders omtale i forbindelse med vårt nettsted SeniorBoPortalen.

Her kommer et lite utdrag fra artikkelen:

Seniorer i dag lever lenger enn tidligere, de har solid økonomi og god helse. Mange har et ønske om å være selvstendige og bo hjemme lengst mulig. Interessen for boliger som er tilrettelagt for eldre er derfor stor og etterspørselen er økende. Det er ofte budkamp om boliger som er spesielt tilrettelagt for seniorer. Seniorboportalen.no er nyetableringen som skal gjøre det lettere for seniorer over hele landet å finne interessante boliger.

Du kan lese resten av artikkelen ved å klikke på bildet under.

Trøgstad kommune viser til SeniorAktivitet på sin hjemmeside

Trøgstad kommune i Østfold har omtalt Senioraktivitet på sin hjemmeside.

Nyhetssaken på hjemmesiden omtaler Senioraktivitet generelt og poengterer at det er gratis å legge ut aktiviteter på siden.

Det er nettopp slik vi vil at SeniorPortalene skal fungere – gi nyttig informasjon til innbyggere i hele landet.

Senioraktivitet har allerede blitt Norges største aktivitetskalender for seniorer, og vi skal fortsette å utvikle den videre med stadig flere aktiviteter. Det er enkelt for alle arrangører å legge ut sine aktiviteter i kalenderen.

Kilde: http://www.trogstad.kommune.no/

 

SeniorAktivitet på Nordreisa kommunes hjemmeside

Nordreisa kommune er et regionsenter i Nord-Troms og har nå SeniorAktivitetsportalen på sin hjemmeside!

Kommunenes hjemmeside forteller om  Portalen som helhet og formidler at: SeniorPortalene er nyetableringen som skal gjøre det lettere for seniorer, pårørende til seniorer og andre interesserte i hele Norge å få enkle og riktige svar på viktige spørsmål i hverdagen. 

SeniorPortalene håper vi kan gi innbyggerne i Nordreisa, og andre kommuner, nyttig informasjon i tiden fremover.

Kilde: http://www.nordreisa.kommune.no/