Magisk underholdning på Gålå

Den norske naturen er virkelig underbar, spesielt rundt sommertid. Det vakre og grønne setter sine spor hos befolkningen og besøkende. Norges biologiske mangfold er virkelig noe for seg selv, og mange ønsker å oppleve den spesielle naturen og de mange kulturtilbudene som finnes over hele landet. Teaterstykket Per Gynt, basert på diktet av Henrik Ibsen, er et av mange kulturelle underholdningsbidrag i sommer. Og handlingen foregår midt i den vakre og mystiske norske naturen på Gålå.

I flere år har Gålå hatt æren av å sette opp teaterstykket Per Gynt. Stykket er nå regissert av Erik Ulfsby, og har siden premieren fått utallige utmerkede anmeldelser. Publikum og medier har gang på gang skrytt teaterstykket langt opp i skyene. VG-journalist Borghild Maaland skriver blant annet dette i sin Peer Gynt anmeldelse:

“Det er en røff og utagerende Peer Gynt som møter oss i denne forestillingen der, dikt og forbannet løgn spiller på lag med spektakulære scener og vakker natur.”  –Borghild Maaland, VG.

Teater: Røff Gynt i Fjellheimen

Å entre teaterområdet er en opplevelse i seg selv. Norsk natur, enkel eldre bebyggelse, eksotiske telt og en unik stemning ønsker deg velkommen. Her får du servering av mange slag om ønsket. Selve underholdningsstedet er enkelt, men også vakkert og stemningsfullt. En sitter på trebenker, men ofrer det ikke en tanke for stemningen og stykket er magisk. Nydelig musikk, storslagne replikker med både humor og alvor, og artister som virkelig yter og drar deg inn i Ibsens magiske verden er på plass fra begynnelse til slutt. Alt fra  Arve Tellefsen som stiger imot deg i solnedgangen mens han spiller de vakreste toner på fiolin, til en fantastisk Peer Gynt spilt av en suveren Mads Ousdal, til Frank Kjosås som Dovregubben , som brilliant veksler mellom dialekter på en særdeles underholdende måte.

Magisk stemning ved Gålavannet når Arve Tellefsen spiller fiolin i en dramatisk solnedgang
Magisk stemning ved Gålavannet når Arve Tellefsen spiller fiolin i solnedgangen. Kilde peergynt.no

Også sommeren 2015 settes det opp Peer Gynt forestillinger, som omhandler den selvopptatte løgneren med samme navn, på Gålå. Billettsalgene er allerede i gang, og en stor andel av befolkningen er tydelig interesserte. Det anbefales derfor å kjøpe billetter så fort som mulig, ettersom det allerede er solgt mange billetter. Billetter kan bestilles blant annet på billettservice, på post@peergynt.no eller på telefon 959 00 770.

Les også: Peer Gynt på Gålå som julegave

Kilder:

http://www.peergynt.no/presse/artikler/item/peer-gynt-ved-galavatnet-2015

https://snl.no/Peer_Gynt

http://www.vg.no/rampelys/teater-roeff-gynt-i-fjellheimen/a/23265614/

http://www.billettservice.no/artist/peer-gynt-stemnet-billetter/872124

 

Legg igjen en kommentar