Et ekstra hjem i solen?

ANNONSE – SKAUEN CONSULT

Vil du ha et ekstra hjem i Alicante-området i Spania? En sentralt plassert leilighet med gangavstand til alt? Et hus på landet med egen tomt til å dyrke frukt og grønnsaker? Eller en leilighet med utsikt til enten sjø eller fjell, eller kanskje bare minutter fra stranda? Meld din interesse i skjemaet under nå, så tar vi kontakt med deg!

Vi gir deg det du vil ha

Skauen Consult dekker hele Costa Blanca-regionen, fra Denia i nord til Torrevieja og Orihuela Costa i syd, og har avtaler med alle de store og seriøse utbyggerne. Vi skaffer deg en bolig samme hvilken form og utførelse du vil ha. Det er det samme om du ønsker en leilighet, et rekkehus, eller en villa med alle rom på ett plan. Det du ønsker finner vi.

1_11404823860

Erfaring og trygghet

Skauen Consult har 23 års erfaring som autorisert megler. Bruker du oss  når du kjøper bolig vil du få den samme tryggheten som når du bruker en advokat, men til en lavere pris.

Perspectiva-2

Vår oppgave er å ta hånd om deg fra første søk etter eiendom til nøklene står i døra og du kan si «hjem, kjære hjem». Vi tar oss den tiden du trenger.

Fasade43

Ved kjøp av nybygg gir vi 0,5 prosent av boligens kjøpesum (før skatter og avgifter) til et veldedig formål valgt av deg. Dette gjør vi helt uten at det koster deg noe ekstra.

Beskriv gjerne i kommentarfeltet hva slags bolig du ser for deg, og hvor i Costa Blanca-regionen du ønsker deg. Vår eiendomsrådgiver vil så kontakte deg for å avklare nærmere, og komme med forslag til boliger.

Legg igjen en kommentar